How much dollars does Google earn every minute? You will be surprised to know

1. How much Google earns how many dollars every minute?

Answer: Google earns 39 thousand 480 dollars every minute.

2. What should be the minimum age to take part in Lok Sabha elections?

Answer: 25 years

How much dollars does Google earn every minute? You will be surprised to know

3. What is the instrument of measurement of breath?

Answer: Respirometer

4. Which element is found in an independent state?

Answer: Sulfur

5. Name the new Doordarshan channel launched for the people of Arunachal Pradesh?

Answer: DD Arunprabha.

6. green color is made by mixing which two colors

? Answer: Orange and Purple

7. In which part of the body is iodine stored?

Answer: Thyroid gland

8. In which city, a robot named ‘Bandicoot’ has been deployed to clean the drain?

Answer: Chennai

9. Who is called the father of Geometry?

Answer: Euclid

10. In terms of size and texture, what is the earth like

? Answer: Like Venus

Look here for new government jobs: Bumper chance for 8th 10th 12th pass to apply for government job

Leave A Reply

Your email address will not be published.