Current Affairs of 2020 , preparing for any competitive exam , must read

Advertisement

0 309

1. Who is the winner of the Tyler Prize 2020? Correct Answer: Pawan Sukhdev

2. Which is the highest yielding state of potato?

Air India Express Recruitment 2020

Indian Bank Specialist officers Recruitment 2020

Municipal Corporation Recruitment 2020

Correct Answer: Gujarat

3. When is the central government going to issue the report card of Smart Cities?

Correct Answer: In June 2020

Current Affairs of 2020 , preparing for any competitive exam , must read

 

4. In which state was the 22nd Central Zonal Central Zonal Counseling meeting chaired by Home Minister Amit Shah?

Correct Answer: In Chhattisgarh

Advertisement

5. When was the Jalashakti mission started?

Correct Answer: Jal Shakti Mission started in 2019.

6. Taranjit Singh Sandhu has been appointed as the Ambassador of India to which country?

Correct Answer: India’s ambassador to the US has been appointed.

7. In which city the first underwater metro project is being started?

Correct Answer: In Kolkata city

8. The Bodo tribe belongs to which state?

Correct Answer: Bodo tribe belongs to Assam state.

9. Recently Shiva Meal Scheme has been launched by which state?

Correct Answer: by Maharashtra State

10. Who is the first Indian woman to get a professional contract of football from a foreign club?

Correct Answer: Bala Devi.

loading...

Advertisement

Leave A Reply

Your email address will not be published.