GK Gyan : Which country has the most gold? Know the correct answer

Advertisement

0 4

1. Which country has the most gold?

Answer: America

2. Which state government has approved the ‘tree transplant policy’?

Answer: Delhi

3. Which country has successfully tested the Rudram-1 anti radiation missile?

Answer: India

4. From which state has the first Panchayati Raj system has been done ?

Answer: Rajasthan

5. Who is considered to be the father of Indian space mission?

Answer:  Dr. Vikram Sarabhai.

Advertisement

6. Where is India’s satellite launch center located?

GK Gyan : Which country has the most gold? Know the correct answer

Answer: Sri Harikota

7. How many natural satellites does Brihaspati have?

Answer: 67 known satellites

8. How many types of emergency happen under Indian constitution?

Answer: Three

9. When was the first constitutional amendment?

Answer: 1951

10. Which country has the most acidic rainfall?

Answer: Norway

Look here for new government jobs: Bumper chance for 8th 10th 12th pass to apply for government job

Advertisement

Leave A Reply

Your email address will not be published.