How many Countries use rupee as a Currency including India ? Know

Advertisement

0 5

1. Where else besides India does the rupee run?

Answer: Rupee also runs in these seven countries. India, Pakistan, Sri Lanka, Nepal, Mauritius, Indonesia, Maldives

2. Which river of Europe is known as ‘Coal River’?

Answer: Rhine River

How many Countries use rupee as a Currency including India ? Know

3. Which are the sacred books of Hinduism?

Answer: Ramayana, Mahabharata, Vedas, Puranas

4. On which day is International Forest Day celebrated?

Answer: 21 March

5. On which day is National Security Day celebrated in India?

Advertisement

Answer: 04 March

6. From where is the parliamentary system of government in India taken?

Answer: From the British constitution

7. Railway has developed which machine to deal with fog?

Answer: Trinetra

8. What is the thin membrane found around the kidneys?

Answer: Peritoneum

9. Which rays are used in remote control of TV?

Answer: Infrared rays

10. 8, 19, 42, 89, …….?

Answer: Give the correct answer in comments.d

Look here for new government jobs: Bumper chance for 8th 10th 12th pass to apply for government job

Advertisement

Leave A Reply

Your email address will not be published.