Who is the least educated Prime Minister of India? Is it Modi ? Know here

1. Who is the least educated Prime Minister of India?

Answer: Rajiv Gandhi is the only prime minister of our country who is not a graduate.

least educated Prime Minister of India?Answer: Rajiv Gandhi is the only prime minister of our country who is not a graduate.2 . Which

2 . Which country has built the world’s highest road tunnel?

Answer: China

3. Where is India’s first 5G laboratory established?

Answer: IIT-Delhi

4. When and which country launched the world’s first satellite?

Answer: Russia in 1957

5. India’s first indigenously built nuclear submarine?

Answer: INS Arihant

6. When is navy day of india celebrated?

Answer: 4 December

7. How many players are there in a team of water polo?

Answer: 7

8. Who became the Prime Minister of England four times?

Answer: William Ebert Gladstone

9. Which is the smallest district of India?

least educated Prime Minister of India?Answer: Rajiv Gandhi is the only prime minister of our country who is not a graduate.2 . Which

Answer: Mahe, in Pondicherry

10. Who is called Shakespeare of India?

Answer: Kalidas

Look here for new government jobs: Bumper chance for 8th 10th 12th pass to apply for government job

Leave A Reply

Your email address will not be published.